Trenger du en mobilreparasjon?
Vi kjører til deg og reparerer telefonen innen 1 time.
Ring 99119915

Har du plugget inn mobilen din til laderen din og senere lagt merke til at den ikke har blitt ladet i det hele tatt? Frykt ikke, her er hva du må gjøre hvis dette skjer deg.

Sjekk at du har satt inn laderen godt nok

Det første du bør sjekke er om det har vært noe «brukerfeil». Kanskje satt du inn laderen litt feil? Reagerer mobilen til at du plugger inn laderen? Er det noe laderikon på skjermen? Hvis du er sikker på at du plugget mobilen inn riktig, er det sannsynlig at noe er galt med enten laderen eller mobilen din.

Test med forskjellige mobilladere

Sjekk om noe er galt med mobilladeren ved å teste om mobilen lader med en annen lader. Test om mobilen lades med en annen lader. Hvis mobilen begynner å lade riktig, så er det laderen som har sluttet å fungere. Før du kaster hele laderen, sjekk om stikkontakten eller kabelen fungerer med andre laderkomponenter. Oftest vil problemer med lading være i bare en av de to laderkomponentene – vanligvis ladekabelen. Mange opplever på ett eller annet tidspunkt å ha en ødelagt laderkabel. Komplett.no har en nyttig artikkel om hvordan du kan få laderen din til å vare lengere. Hvis du fortsatt ikke får ladet, sjekk om laderne fungerer med en annen telefon om mulig. Hvis laderne fungerer med andre telefoner, men ikke din, da burde du prøve vårt neste forslag.

Rens ladeporten

Pirke i ladeport med tannpirker - Mobilambulanse.no

Hvis laderen ikke er problemet, da er det noe med mobilen som er galt. Ikke få panikk helt enda – det finnes en enkel løsning som ofte gjør susen: rens ladeporten! Alt du trenger er en tannpirker (vær forsiktig hvis den er laget av tre, slik at flis ikke setter seg fast i porten). Sånn gjør du det:

  1. Skru av telefonen din.

  2. Bruk tannpirkeren og pirk ut skit og rusk fra ladeporten.

  3. Skru på telefonen igjen og plugg inn laderen.

Hvis ingen av løsningene så langt har funket, må du sannsynligvis få mobilen reparert.

Bytt ladeporten hos en mobilreparatør

Hvis ingen av de forrige løsningene fungerte betyr det som oftest at ladeporten på mobilen er ødelagt. Dette kan du få byttet ut hos en mobilreparatør – for eksempel mobilambulansen.no! Vi reparerer kjapt og billig. Ta en titt på prisene våre.

Trenger du å bytte ladeporten på mobilen din?
Ring: 99119915

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.