Har du knust mobilskjermen din? Å knuse skjermen er den vanligste skaden på smarttelefoner, nå til dags. Knust mobilskjerm er faktisk så vanlig at hvis det ikke har skjedd deg enda er det bare et spørsmål om tid før det skjer. Derfor lønner det seg å være forberedt på hva som må gjøres hvis det skjer.

Trenger du en mobilreparasjon?
Vi kjører til deg og reparerer telefonen innen 1 time.
Ring 99119915

Sjekk skaden på mobilen

Du har mistet telefonen i gulvet, og skjermen har fått masse sprekker. Det første du burde sjekke nå er tilstanden til telefonen. Før du gjør dette, vær forsiktig når du tar på skjermen – glasskår fra skjermen kan kutte fingre dine. Hvis du ikke allerede har skjermbeskytter, kan du evt. legge gjennomsiktig tape over de knuste områdene om du ikke føler det er trygt å ta på skjermen. Start med å sjekke om telefonen fortsatt fungerer. Test alle knapper og touchskjermen og sjekk at alt fungerer.

Ta en Backup av filene på mobilen

Hvis alt ser ut til å fungere, ta en backup av telefonen så raskt som mulig. Det er en sjanse for at andre komponenter tok skade da skjermen ble knust. Hvis det er tilfellet er det mulig at mobilen plutselig slutter å fungere når som helst. Er du usikker på hvordan du gjør en backup? Her er en artikkel om hvordan du kan ta backup av filene dine på android og her er en artikkel for backup av Apple-produkter.  Hvis du ikke har tid eller mulighet til å ta backup av informasjonen din, så kan vi hjelpe deg med dette hvis du bestiller reparasjon hos oss!

iPhone X - Mobilambulanse.no

Sjekk forsikringer og garantier

Etter at du har tatt backup av telefonen, sjekk om du har noen forsikringer som dekker reparasjonskostnader. Flere typer innboforsikring dekker visse skader på mobiltelefoner, men disse har ofte en stor egenandel som må betales. Det er også mulig at du kjøpte en forsikring ved kjøp av mobilen. I begge tilfeller må du ofte vente 1-2 uker før du får tilbake telefonen din ferdig reparert.

Vi fraråder deg å sende mobilen din til reparasjon hos produsenten av telefonen. Knuste skjermer, og alle andre skader fra uhell, er generelt sett aldri dekket av produsentens garantier. Dette betyr at du vil få en saftig regning av produsenten når du får telefonen tilbake. I tillegg tar reparasjoner hos produsentene veldig lang tid - ofte 2-3 uker!

Mobilambulansen reparerer!

Hvis garanti ikke dekker skadene på mobilen din, og du ønsker å få mobilen din reparert så kjapt som overhodet mulig, er det best å la et mobilverksted reparere telefonen din. Men det finnes et enda enklere og kjappere alternativ: Mobilambulansen!

Mobilambulansen fungerer som en ambulanse for mobilen din – du ringer oss, og vi kommer til deg i full fart for å gjøre litt «livredning» på mobilen din. Vi gjør reparasjoner kjapt og billig. Ta en titt på våre priser her.

Trenger du å bytte skjermen på mobilen din?
Ring: 99119915

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.